Serviciile noastre includ cele mai moderne proceduri ale medicinii orale.

Echipa noastra de specialisti sunt dedicati in asigurarea unui tratament dentar adecvat si individualizat fiecarui pacient in parte prin oferirea unei game complete de servicii sub acelasi acoperis.

Impreuna cu igienistii orali, la Cabinetul nostru Stomatologic lucreaza ortodonti, endodonti si chirurgi  pentru a oferii servicii complexe incluzand implante, protetica dentara, tratamente complexe ale canalelor dentare, stomatologie estetica, tratamente de albire si aliniere dentara prin tehnici ultramoderne.

O lista completa a serviciilor noastre poate fi gasita in meniul de sus al paginii. Un click pe oricare din aceste link-uri va va indruma spre o pagina special dedicata in care vi se va explica pe larg in ce consta fiecare manopera pe care noi o executam cu profesionalism la OdeDent.

Va invitam la OdeDent pentru a beneficia de servicii de cea mai inalta calitate. Ne puteti contacta la 0734.299.991 sau puteti face o Programare Online.

Date de contact

Punct reper: statia RATB “Dragos Mladinovici” (sensul Cultural – Piata Sudului) Mijloace de transport in comun: autobuzul 313, troleibuzul 73.

— Echipa OdeDent.Ro